-

Paradise Lost u Sofiji

Bugarski Radio Tangra Mega Rock sa ponosom predstavlja velikane doom/gothic scene Paradise Lost, kao goste na svojoj proslavi dvanaeste godišnjice postojanja sekcije „Mega rock„.

Paradise Lost je na promo turneji najnovijeg izdanja Medusa, kojim su oduševljeni fanovi širom sveta (našu recenziju možete pročitati ovde).

Pioniri gothic zvuka nastupiće drugog dana rođendanske proslave, 04.04. u poznatom klubu „Mixtape 5“ (bulevar Bulgaria 1, podzemni prolaz “Galerija”) u Sofiji, sa početkom od 20h (zbog različitih vremenskih zona podsetnik za goste iz Srbije, to je 19h po našem satu).

U okviru ove rođendanske proslave, prve večeri, 03.04., nastupiće i kultni norveški black metal bend Enslaved, zajedno sa švajcarskim Samaelom (počeo davne 1987. kao old-school black metal, da bi se kasnije našao u nekom electronic/industrial metalu).

Ulaznice za veliku žurku radija Tangre, možete kupiti na ovom linku sa sajta eventim.bg, i to kao dvodnevnu, po ceni od 95 bgn (oko 5700 din), ukoliko želite da posetite oba koncerta, ili pojedinačnu, za Enslaved i Samael 60 bgn (3600 din), a za Paradise Lost 50 bgn (3000 din).

Paradise Lost je u okviru promo turneje za album Medusa već posetio Beograd 13.10. prošle godine. Naše utiske sa koncerta možete pogledati ovde, a ukoliko ste propustili ovaj gotik spektakl, imate bar još jednu šansu u okviru ove turneje, i to u komšiluku.