-

Paradise Lost na jesen u Srbiji

Čuveni Paradise Lost ove godine posetiće Srbiju, tačnije Beograd. Koncert je zakazan za 13. oktobar u Domu omladine Beograda sa početkom od 20 sati.

Nije potrebno posebno naglašavati i opisivati snagu i veličinu imena Paradise Lost. Bend je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca doom metal zvuka. U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan ali i dovoljno mističan i nedokučiv. Ovoga leta bend će objaviti svoj 15. po redu studijski album pod nazivom „Medusa“ i u sklopu promotivne svetske turneje na koncertnu mapu je upisan i datum u Beogradu.

Kao specijalni gosti isto veče nastupa sve popularnija doom metal četvorka Pallbearer iz Amerike. Bend je svoj novi studijski album „Heartless“ objavio za Nuclear Blast Records a izdanje je dobilo odlične ocene kako štampe tako i fanova širom sveta. Bend se trenutno nalazi na svojoj headline turneji u sklopu koje takođe promoviše novi album.

Mračna sludge doom metal kreacija Sinistro iz Portugala takođe će nastupiti iste večeri u Domu omladine i dodatno će upotpuniti atmosferu ovog unikatnog koncertnog događaja. Bend i dalje promoviše svoj prošlogodišnji album „Semente“ koji je objavljen pod okriljem Season of Mist etikete.

Ulaznice u prodaji od 31. maja i to na sledeći način:

  • akcija, prvih 100 ulaznica 2.200din
  • pretprodaja 2.800din
  • na dan koncerta 3.200din

Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos