-

NaslovnaVestiNajave koncerataPaper Animals, Potop, Daz i Reign u KC Gradu

Paper Animals, Potop, Daz i Reign u KC Gradu

Paper Animals, Potop, Daz i Reign nastupiće 18. novembra pred beogradskom publikom u KC Gradu.

Četvoročlani indie rock bend Paper Animals je oformljen krajem 2016. godine. Članovi benda su Sofija Nedeljković (vokal), Damjan Jovanović (gitara), Darko Pasujević (bas) i Marko Rakić (bubnjevi). Njihov zvuk je kombinacija snažnih vokala, čudnih ritmova i atmosferičnih melodija. Svirali su u mnogim beogradskim klubovima, kao i u klubovima u Novom Sadu, Čačku i Subotici, a binu su delili sa muzičarima kao što su Stepa, Frenk Magnolia, Buč Kesidi, Artan Lili, Manivi i Armuši. Prvi zvanični singl i spot objavili su u aprilu ove godine, dok je drugi planiran za početak novembra.

Garažni trio Potop, okupljen je u Beogradu i svira od 2015. godine. Album ovog alternativnog rok sastava očekuje se krajem godine. Članovi Potopa su Vojislav Davidović (gitara/vokal), Nevena Obradović (bubanj), Nikola Đurica (bas).

Reperi iz Mineapolisa Daz & Reign prave muziku koja tera noge da lupkaju i ramena da se njišu, istovremeno šaljući poruke koje podržavaju individualno ojačavanje i rad na samom sebi. Godinu dana žive u Beogradu i opčinjeni su ljudima, istorijom i kulturom ovog grada. Trenutno sarađuju sa lokalnim umetnicima u nadi da će uskoro završiti svoja dva individualna albuma i jedna zajednički album do početka 2019. godine.

Ulaz je 200 dinara.