-

Pain premijerno u Beogradu krajem aprila

Švedski industrial metalci PAIN, predvođeni legendarnim Peterom Tägtgrenom, konačno stižu u Srbiju. U okviru svoje turneje pod nazivom Coming Home, na listi gradova koje će posetiti će se naći i Beograd, u kom će nastupati u Domu Omladine, 24. aprila.

April je mesec koji je već natrpan brojnim metal koncertima koji će se u toku njega održati, ali mnogobrojni fanovi su vest o ovom događaju dočekali oduševljeno. Peter je najširoj metal publici poznat kao pevač i gitarista švedskog death metal benda Hypocrisy, takođe i kao vrsan producent, a Pain je projekat koji je samostalno započeo paralelno sa radom u matičnom bendu. Do današnjeg dana, ovaj projekat se iskristalizovao kao jedno od najbitnijih imena u industrial metalu koje je prokrstarilo celim svetom, a u svojoj postavi imalo članove sastava kao što su Immortal, HammerFall, Leaves’ Eyes, Atrocity, Candlemass i mnogi drugi.

Pain je do sada objavio osam studijskih albuma, mnogo singlova i live izdanja, a na ovoj turneji će promovisati svoje poslednje čedo nazvano kao i sama turneja, Coming Home, izdat za Nuclear Blast u toku prošle godine.

Ulaznice za ovo dešavanje se mogu naći u prodaji od ponedeljka, 6. februara. Prvih 100 ulaznica će biti prodavano po akcijskoj ceni od 1900 dinara, redovna pretprodajna cena će biti 2500 dinara, a na dan koncerta 3000 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wSdFFougjr0]

Najnovije vesti

Izdvajamo