-

Naslovna Vesti Najave koncerata Overkill u ponedeljak u Beogradu

Overkill u ponedeljak u Beogradu

Srđan Kostić
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Kulturnog, finog, lepo vaspitanog, pametnog, prelepog, genijalnog, nadahnutog, iskrenog, nepipača hleba i pre svega skromnog Moto: Slušaj majku i hardkor.

Legendarni Overkill nastupiće u ponedeljak 9. marta u beogradskom Domu omladine, zajedno sa još jednim velikim imenom metal scene – Sanctuary, kao i bendovima Methedras i Suborned.

Koncert jednog od najvećih thrash metal bendova današnjice prestavlja retkost u ovom delu Evrope, tako da je ovo jedistvena prilika za domaću publiku da ih vidi. Bend i dalje promoviše svoj aktuelni album “White Devil Armory“, koji se sjajno kotira i kod kritičara i kod publike, ali naravno, očekuje nas i pregršt starih hitova.

Pored Overkilla nastupiće i kultni američki power prog bend Sanctuary, koji trenutno promoviše svoj dugo čekani “The Year The Sun Died” album. Podrška ovim gigantima metal zvuka biće Methedras, deathrash metal bend iz Italije kao i Suborned, thrasheri iz Švajcarske.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti po ceni od 2600 dinara, dok će na dan kocerta cena iznositi 3000. Mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima širom Srbije, u Felix shopu u TC Sremska, kao i u novosadskom Mungosu.