fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Otvaranje sezone na Adi uz besplatan koncert Kikija i Pilota

Otvaranje sezone na Adi uz besplatan koncert Kikija i Pilota

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Kiki Lesendrić i PilotiPočetak letnje sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 10. juna, u pivskoj oazi APA Beer Garden, gde će biti održan veliki koncert jednog od najpoznatijih beogradskih pop rock sastava Kiki Lesendrić i Piloti.

“Zvanična sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće otvorena velikim koncertom Kikija Lesendrića i Pilota, koji će početi u 21 sat, a ulaz će biti besplatan. Koncert će biti poklon našeg preduzeća svim sugrađanima i gostima Beograda koji vole Adu Ciganliju i svojevrstan poziv na druženje i uživanje u njenim lepotama”, poručuje Žarko Šormaz, direktor JP Ada Ciganlija.

“Rođen sam na Zvezdari. Na Banovo Brdo sam se doselio u zimu 1968. Moja prva bekstva sa časova iz Osnovne škole Filip Kljajić Fića bila su na Adu. Ona je tada bila divlja i netaknuta. I danas imam najlepši pogled sa terase na nju, kao večiti podsetnik na jedno lepo i blesavo vreme. Volim to malo ostrvo. Za 35 godina koliko Piloti postoje svirali smo u Beogradu na svim mogućim i nemogućim mestima. Samo na Adi nikad. Eto, došao je i taj trenutak. Čekam taj jun. Piloti na Adi”, kaže poznati roker Kiki.

Ovaj koncert će biti odličan početak i manifestacije APA Beer Garden, gde posetioce tokom dva meseca, pored brojnih novih pivskih ukusa, očekuje još puno besplatnih koncerata, ali i filmova u bioskopu na otvorenom, koji će po prvi put biti postavljen na Adi Ciganliji.