Otvaranje sezone na Adi uz besplatan koncert Kikija i Pilota

Kiki Lesendrić i PilotiPočetak letnje sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 10. juna, u pivskoj oazi APA Beer Garden, gde će biti održan veliki koncert jednog od najpoznatijih beogradskih pop rock sastava Kiki Lesendrić i Piloti.

“Zvanična sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće otvorena velikim koncertom Kikija Lesendrića i Pilota, koji će početi u 21 sat, a ulaz će biti besplatan. Koncert će biti poklon našeg preduzeća svim sugrađanima i gostima Beograda koji vole Adu Ciganliju i svojevrstan poziv na druženje i uživanje u njenim lepotama”, poručuje Žarko Šormaz, direktor JP Ada Ciganlija.

“Rođen sam na Zvezdari. Na Banovo Brdo sam se doselio u zimu 1968. Moja prva bekstva sa časova iz Osnovne škole Filip Kljajić Fića bila su na Adu. Ona je tada bila divlja i netaknuta. I danas imam najlepši pogled sa terase na nju, kao večiti podsetnik na jedno lepo i blesavo vreme. Volim to malo ostrvo. Za 35 godina koliko Piloti postoje svirali smo u Beogradu na svim mogućim i nemogućim mestima. Samo na Adi nikad. Eto, došao je i taj trenutak. Čekam taj jun. Piloti na Adi”, kaže poznati roker Kiki.

Ovaj koncert će biti odličan početak i manifestacije APA Beer Garden, gde posetioce tokom dva meseca, pored brojnih novih pivskih ukusa, očekuje još puno besplatnih koncerata, ali i filmova u bioskopu na otvorenom, koji će po prvi put biti postavljen na Adi Ciganliji.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.