-

Orvel69 i BendOver uzdrmaće Atom Akademiju

foto: Orvel69 Facebook

Heavy metal bend Orvel 69, aktivan od 2012. godine, koji čine vokalista Željko Jovanović, bubnjar Boris Grahovac, gitarista Nenad Radetić i basista Ivan Stanković (ex-Leonardo, Riblja Čorba), nastupiće uz podršku beogradskog/obrenovačkog hard rock sastava BendOver 9. decembra u prostoru Atom Akademije.

Koncert je organizovan povodom promocije novih albuma oba sastava – Orvelove mračnije, ali trijumfalne grmljavine pod nazivom Pepeo i prah, izdate fizički i digitalno od strane RFAcoustics i Revenge Studio, koja kroz borbeni liricizam, preciznu svirku i grohotan vokal, uobličene besprekornim produkcijskim standardima, diže iz mrtvih stari dobri hard ‘n’ heavy zvuku; kao i klasične hard/blues rock fešte iz pera BendOvera, Zidovi prošlosti, koja nas uspešno vraća u zlatnu prošlost rokenrola, zahvaljujući naporima lejbla Multimedia Music.

Za naš portal, Orvel 69 su dali par komentara o novom izdanju i očekivanjima od nastupa:

„Album je urađen u duhu hard & heavy svirke, koju i sami negujemo i trošimo. Na albumu je 11 pesama za koje verujem da će naći put do slušalaca (ili barem neke, stvar afiniteta) i ponuditi nešto novo i originalno.

Svirka 9. decembra je prvi nastup u cilju promovisanja albuma, gde cemo da odsviramo kompletno ceo materijal, a za ovu priliku pozvali smo naše drugare i saborce, BendOver, koji takođe imaju novo izdanje pa da napravimo jedno žestoko R’N’R veče i pružimo ljudima dobru svirku i ambijent.

Očekujem da ljudi koji dođu izađu puni utisaka i prepoznaju predanost i volju za celu stvar sto se tiče albuma pa tako i same svirke.“

Vrata Atoma otvaraju se oko 21:00, a ulaz će stajati svega 200 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo