-

Orthodox Celts tradicionalno na Dan Svetog Patrika u Beogradu

Grupa Orthodox Celts ponovo će okupiti svoju vernu publiku da zajedno proslave Dan Svetog Patrika. Omiljeni „sprski Irci“ vraćaju se u salu Amerikana Doma omladine Beograda i 17. marta održaće veliki beogradski koncert, na kojem će izvesti dobro poznate hitove iz svoje duge i uspešne karijere, ali i započeti obeležavanje 30. rođendana benda.

„Sedamnaestog marta biće pune tri godine otkako nismo svirali naš najvažniji koncert i otkad nismo proslavili naš najvažniji praznik. Sve što se događalo za tih više od 1.000 dana, ali i neki događaji pre toga, su nas naučili da nikada ne možemo sa sigurnošću da znamo šta sutra donosi.“

„Ali, zato znamo da je sada, posle svega, svaki trenutak koji živimo u sadašnjosti neprocenjiv i da svaki koncert, uvek i svuda, a naročito na Dan Svetog Patrika, mora da bude najbolji ikada i da se svako od nas, koji to doživljavamo kao neodvojivi deo sebe, raduje kao nikada to tada. I na bini i ispred nje“, rekao je frontmen benda Aca Seltik pred koncert.

Orthodox Celts su svoj prvi koncert na Dan Svetog Patrika održali 1993. godine, a ulaznice su u prodaji na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda i onlajn, po ceni od 1.200 dinara. Koncert će biti organizovan uz poštovanje svih važećih epidemioloških mera, koje su propisane od strane nadležnih organa.

Najnovije vesti

Izdvajamo