fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Opoziv, Replicunts i Between Two Sides za vikend u Elektropioniru

Opoziv, Replicunts i Between Two Sides za vikend u Elektropioniru

OpozivSupergrupa beogradske underground scene Opoziv, nakon uspešnog nastupa u Jazz Baru, ovaj put uz podršku najglasnijih domaćih punk dama Replicunts i mladih punkrock nada Between Two Sides spremaju koncert koji će uzdrmati žanrovske odrednice gitarskog zvuka prestonice. Koncert je zakazan u beogradskom klubu Elektropionir za petak 29. novembar.

Ovom prilikom Opoziv će prestaviti materijal koji je pripreman unazad 2 godine i na taj način napraviti kratku retrospektivu svog opusa koji konačno ima priliku da ugleda svetlost dana. Ono što možete očekivati jesu elementi koji članove ovog benda čine kao dvodecenijske autore, ali u jednom potpuno novom ruhu. Više o bendu možete pročitati u našem intervjuu.

Replicunts se, nakon kratke pauze, ovom prilikom vraćaju na scenu. Devojke spremnije nego ikada, zasuće vaše uši baražnom beskompromisnom punk paljbom. Budite spremni, jer Replicunts će svakako biti.

Bend kojem svi treba da pruže svu svoju podršku jesu Between Two Sides. Mlade uzdanice beogradske punkrock scene će nakon uspešnih singlova i EP-a, predstaviti materijal sa albuma koji možemo očekivati tokom 2020.

Početak večeri je najavljen za 21h, dok je cena karte 500 dinara i kupuje se na ulazu kluba Elektropionir (Cetinjska br. 15) na sam dan koncerta.

 

 

Najnovije vesti

Izdvajamo