-

NaslovnaVestiNajave koncerataOK After Party – nova imena na Nektar OK festu

OK After Party – nova imena na Nektar OK festu

Elemental SubBeerni Centar BeogradNi ove godine neće nedostajati zabave do ranih jutarnjih sati na petom po redu Nektar OK Festu. Za to će se 6., 7. i 8 jula u NP Sutjeska pobrinuti fenomenalni muzičari, ali i umjetnici iz druge branše, koji će u ulozi dj-eva zajedno sa publikom dočekati najljepše zore na Tjentištu.

Program OK After Party dovešće i ovoga puta u samo srce festivalskog kampa mnogo dobre energije, te pozitivnih misli i vibracija, a za to će se pobrinuti:

Vukašin Irie FM nekadašnji član benda Eyesburn-u koji je sopstvenu muzičku priču izgradio u okviru benda Irie FM koji je 2012. godine proglašen za najbolji rege bend u Evropi. Godine 2016. njihov veliki hit “Kliziš” bend je “odmakao” od rege zvuka i odveo ih u jednu novu dimenziju koja im je osigurala novu publiku i nove pozitivne reakcije.
Sergej Trifunović jedan je od najpoznatijih glumaca u regionu iza kojeg je zavidna glumačka karijera i veliki broj filmskih i pozorišnih ostvarenja. Muzičke vode nisu mu nepoznanica, jer iza njega je veliki broj nastupa sa njegovim bendom, kao i sa bendom „Užička republika“ i drugima, a beogradska muzička scena već neko vrijeme oduševljava se njegovim nastupima u ulozi dj-a koji vrlo uspješno uspjeva da spoji punk, Karminu Buranu i Đorđa Marijanovića.
Gile frontmen legendarnog Električnog orgazma, koji rock scenom ovih prostora uspješno vlada već skoro 40 godina. Karijeru je započeo kao pripadnik beogradske novotalasne scene, a njegovo ime bilo je i danas je sinonim za sve što nosi život rok muzičara. Na Tjentištu ćemo imati priliku da uživamo u njegovoj selekciji soul, funk, rock, disco i reggae muzike
Mirela Priselac Remi /Elemental/ pjevačica, tekstopisac, kompozitor i prevodilac. Remi je publici
poznata kao članica hrvatske hip-hop grupe Elemental, koja postoji od 1998. godine. Ona je dio urbane regionalne muzičke scene, sarađivala je sa mnogobrojnim muzičarima i umjetnicima, a zajedno sa grupom Elemental nastupala je na najvećim festivalima i događajima. Na Tjentištu ćemo 08. jula po drugi put imati priliku da uživamo u njenom nastupu sa bendom na Jägermeister main stage-u, a potom i na OK After Party u OK kampu u ulozi DJ-a.
Vasil Hadžimanov poznati kompozitor i pijanista. Svoju ideju o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova i zapadnih, modernih muzičkih stilova (jazz, funk, rock, world music…) Vasil je ujedinio u okviru rada i muzike Vasil Hadžimanov benda. Ista je u potpunosti autentična i predstavlja nov pristup džez muzici. Vasil se veoma uspješno predstavlja i u ulozi DJ-a gdje se na njegovom repertoaru najčešće nalazi muzika afrikanaca i afroamerikanaca, sa dosta ritma uz koju može da se đuska i na druge načine uživa.
Mika the Kawiar profesionalni muzičar, poznatiji kao Milan Mika Aćimović iz bendova SOPOT,
Manessagra, Jabboko sa Negrass, WD 40… Osim toga glavni je dirigent gradskog hora Beograd i
aktivan član u bendovima Sunshine, Đorđe Miljenović aka: Wikluh Sky.

Sve info o paketima ponude dostupne su na zvaničnoj stranici festivala.