-

NaslovnaVestiNajave koncerataOgenj spremaju mini koncertnu promociju na terasi kluba Močvara

Ogenj spremaju mini koncertnu promociju na terasi kluba Močvara

Foto: Petra Travinić

Koprivnički folk rockeri Ogenj nedavno su na domaćem terenu, podno koprivničkog bedema, održali vatreni open air show, najveći samostalni koncert u Koprivnici, odnosno spektakl nad spektaklima, kako su prenijeli neki od renomiranih online portala. Večer za pamćenje i njihov najspektakularniji koncert karijere dodatno su obilježili i njihovi gosti, vatreni majstori Koprivnički mušketiri i haramije te gudački kvartet Libra i Folklorni ansambl Koprivnica.

Neumorni i energični kakvi jesu, usprkos pooštrovanju epidemioloških mjera, Ogenj se ne daju i u ovim nezahvalnim uvjetima. Naime, sada spremaju genijalnu večer i za zagrebačke fanove, odnosno mini promociju hvaljenog, drugog studijskog albuma „Si kak jen“, koja će se održati 28. listopada na terasi kluba Močvara.

Iako nadolazeći koncert neće imati dvije pozornice, goste ni žive vatre kao što je to bio slučaj nedavno u Koprivnici, Ogenj će u klubu Močvara na jedno mjesto prikupiti neopisivu energiju folk punka i rocka koja će napuniti vaše baterije za što bolji nastavak radnog tjedna pred vama.

Budite odgovorni, ali istovremeno podržite bend i svima nam dragi klub na savskom nasipu gdje će nas u srijedu, 28. listopada, dočekati raspašoj uz divlji i sirovi Ogenj.

Vrata se otvaraju u 20 sati, dok koncert kreće u 21 sat. Upad u pretprodaji iznosi 40 kn (na svim prodajnim mjestima Entria i online), dok je cijena ulaznice na dan koncerta na blagajni kluba 50 kn. Osigurajte svoje primjerke na vrijeme jer broj ulaznica je ograničen.

Najnovije vesti

Izdvajamo