-

NaslovnaVestiNajave koncerataOdložen niški koncert EKV tribjut benda Deca iz vode

Odložen niški koncert EKV tribjut benda Deca iz vode

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

deca-iz-vodeNastup EKV tribjut benda Deca iz vode, zakazan za 19. avgust, održaće se u četvrtak, 25. avgusta u dvorištu Univerziteta (Banovini) od 21 čas.

Koncert je pomeren zbog nestabilnih vremenskih uslova, a karte za koncert po pretprodajnoj ceni od 300 dinara i dalje se mogu kupiti na prodajnim mestima: „Energy music shop“ u Kalči i „Vintage shop“ (Davidova 9). Na dan koncerta, cena karte biće 450 dinara i biće dostupne na ulazu u koncertni prostor.

Organizatori napominju da zbog promene datuma koncerta, svi koji žele da vrate svoje već ranije kupljene karte, mogu to učiniti na mestima gde su ih kupili.

Pored muzičkog dela koncerta, koji će biti obeležen svim hitovima grupe EKV, publika će na početku večeri moći da uživa u omiljenim spotovima i filmu „Dečak iz vode“ autora Marka Novičića (TV Prva).

Deca iz vode je beogradski EKV tribute bend i projekat nastao pre dve godine sa idejom da se koncertno obeležava sećanje na Milana Mladenovića, članove EKVa i njihov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini naš tribjut koji je istovetan nekadašnjoj postavi EKVa. U ulozi Milana Mladenovića, kao vokal i gitara, je Zoran Mladenović (Kiza Bluza Bend, So Sabi, Jelizaveta Bam), a kao nekad Margita, klavijature svira mlada umetnica Luna Škopelja (Master Blaster, Čovek Vuk, Svi na pod, Xanax). Bas gitaru svira Srđan Nikolić, a bubnjeve Nikola Rajović.