fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Odložen nastup S.A.R.S.a u Nišu

Odložen nastup S.A.R.S.a u Nišu

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

S.A.R.S.
S.A.R.S.

Zbog nestabilnog vremena, niški koncert sastava S.A.R.S. i Proces u rovu niške Tvrđave odlaže se za četvrtak, 9. jun.

“Koncert benda S.A.R.S. koji je trebalo da bude održan ove subote u rovu niške Tvrđave, usled najavljenog lošeg vremena, pomera se za četvrtak, 9 jun. S obzirom na to da je za naredne dane, uključujući i dan koncerta, najavljena obilna kiša, doneli smo odluku da datum održavanja koncerta bude promenjen. Nadamo se da će publika imati razumevanja, jer želja nam je da posetiocima obezbedimo maksimalni užitak na koncertu na otvorenom, što nije moguće ostvariti u lošim vremenskim uslovima. Izvinjavamo se svima kojima je pomeranje datuma koncerta napravilo eventualni problem, i napominjemo da će novac za karte biti refundiran na prodajnim mestima svima koji zbog promene datuma nisu u mogućnosti da prisustvuju.”, stoji u zvaničnom saopštenju organizatora “Strangefear” na njihovoj fejsbuk stranici.

Pre nekoliko dana izašao je i novi album grupe S.A.R.S. pod simboličnim nazivom “Poslednji album”. Članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, pa će nakon poslednjeg albuma nastaviti da izdaju samo singlove.

Kao gosti koncerta S.A.R.S-a u rovu niške Tvrđave nastupiće sastav Proces iz Niša. Ovaj ska/reggae/punk bend iza sebe ima dva studijska albuma, i od 1995. svira na svim značajnijim festivalima u Srbiji i regionu.

Ulaznice po ceni od 500 dinara za parter i 900 dinara za VIP sektor mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mrežama Gigs Tix i CS Eventim, kao i u lokalnim šopovima: CD Sound – Obrenovićeva BB (Novi podzemni prolaz), Energy music shop – Obrenovićeva BB (TPC Kalča), Clock travel – Trg republike 6 i Kaldrma Caffe – Kopitareva 11 (Kazandžijsko Sokače).

Za kupce VIP karata obezbeđen je bolji pogled na binu sa platforme koja je izdignuta i odvojena od partera, što omogućava veći komfor tokom koncerta. VIP karta obezbeđuje poseban, brži ulaz na koncert, boravak u prostoru sa VIP barom i većim izborom pića, kao i odvojenim toaletima.