-

Odlaže se nastup Vlatka Stefanovskog na Tašmajdanu

Vlatko Stefanovski Matija Dedić Beogradski džez festival Kombank dvorana Beograd slike fotografije galerija

Iz tehničkih i epidemioloških razloga, organizator Pro Scena zakazane koncerte Vlatka Stefanovskog, Masima Savića, kao i predstavu Dragana Marinkovića Mace, u dogovoru sa Upravom Tašmajdana, kriznim štabom i umetnicima, prebacuje za nove termine u septembru.

Svi događaji će se i dalje održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije. Kupljene ulaznice važe i za nove datume, a ukoliko nekome oni ne odgovaraju mogu ih vratiti na prodajnim mestima Tickets.

Dragan Marinković Maca sa svojom urnebesnom hit komedijom „ Kakva ti je žena, takav ti je život“, koja je već uveliko osvojila region, će nastupiti u petak, 17. septembra, Masimo Savić će svoje mnogobrojne hitove izvesti u subotu, 18. septembra, a virtouz Vlatko Stefanovski i V3 trio u nedelju, 19. septembra. Svi događaji počinju u 21 čas.

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadaju da odgovaraju ponuđene opcije i sigurni su da će publika uživati.

Najnovije vesti

Izdvajamo