-

NaslovnaVestiNajave koncerataOdgođeni zagrebački koncerti Bullet For My Valentine i Blood Red Shoes

Odgođeni zagrebački koncerti Bullet For My Valentine i Blood Red Shoes

Nemesis Bullet For My Valentine Dom omladine Beograd
Bullet For My Valentine

Uslijed trenutne situacije, metal veterani Bullet For My Valentine i britanski alter rock duo Blood Red Shoes odgodit će europsku turneju, a time i nastup u Tvornici kulture.

Nastup Bullet For My Valentine bio je planiran za subotu 12. veljače, a Blood Red Shoes za utorak 15. veljače 2022. Novi datumi zagrebačkih koncerata bit će objavljeni uskoro.

Prenosimo izjavu Bullet For My Valentine: “Jako smo razočarani što moramo objaviti da se naša europska turneja, koja je trebala krenuti krajem mjeseca, odgađa. Zbog Covid restrikcija i situacija u mnogim zemljama, nažalost ne možemo doći svirati za vas. Radimo na potvrdi novih datuma za vremena kada bi se restrikcije trebale smanjiti. Želimo vam pružiti najbolji mogući nastup i jedva čekamo da se vratimo. Veselimo se vidjeti vas uskoro.”

“Donijeli smo tešku odluku da otkažemo našu nadolazeću turneju u UK, Europi i Rusiji povodom objave novog albuma, zbog očitih razloga. Iskreno, ne možemo to nazvati odlukom, jer nemamo kontrolu nad ovime što se događa. Radimo na tome da objavimo nove datume turneje, a obavijestit ćemo vas čim budemo imali više informacija. Jako smo se veselili turneji i žao nam je svih koji su planirali biti s nama.

Naš novi album “Ghosts On Tape” bit će objavljen u petak. Ako možete kupite ga, vrtite ga glasno i uskočite u njega. Način na koji želimo album učiniti stvarnim je da ga istovremeno podijelimo sa svima vama, jer nam je brutalno što se ne možemo povezati uživo i glasno na koncertu”, poručuju Laura i Steven, dvojac koji čini Blood Red Shoes.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum kada bude poznat. Svi kojima situacija ne odgovara, povrat novca za zagrebački koncert mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene već od danas.

Najnovije vesti

Izdvajamo