-

Odd Crew promoviše novi album u niškom klubu O2

Odd Crew, foto: Viktoriya Vucheva
foto: Viktoriya Vucheva

Nakon više od pet godina, četvoročlani metal sastav iz Bugarske/Sofija, Odd Crew, vraća se u Niš gde će u petak, 01. decembra promovisati svoj novi album u klubu O2/Oxigen Event Club.

Odd Crew je 10. novembra objavio svoj novi album „Dark Matters Part II“ pod etiketom Drakkar Entertainment, a izdavanje albuma obeležio je i video spot za pesmu „You Are But One“. Kompletan „Dark Matters“ serijal produciran je u bendovom ButcherHouse Studiju u glavnom gradu Bugarske, Sofiji.

„Pesma „You Are But One“ je mračna priča o dva sveta koja žive unutar nas – o svetu deteta i svetu odraslog, i kako vreme prolazi, mi gutamo gorčinu koju nam život donosi“, komentariše bend i dodaje: „Reč je o čistoti sa kojom sve počinje i kako se ona vremenom ukalja i pokvari.“

Odd Crew ove godine obeležava i 25 godina rada. Iako su jako mladi započeli svoje muzičko putovanje, do promene u postavci benda nikada nije došlo. Bend čine: Vasil Raykov – vokal, Vasil Parvanovski – gitara i prateći vokal, Martin Stoyanov – bas i prateći vokal i Boyan ‘Bonzy’ Georgiev – bubnjevi.

Ova grupa je dobro poznata publici širom Evrope jer su uz svoje nastupe svirali i na većim festivalima koji okupljaju ljubitelje ekstermnijeg zvuka kao što su Bloodstock (Engleska) i Hills Of Rock (Bugarska), iza sebe imaju ukupno deset studijskih albuma, nekoliko live i DVD izdanja, nekolicinu evropskih turneja. Do sada su nastupali sa grupama: Pantera, Megadeth, Five Finger Death Punch i Caliban.

Cena karta za ovaj koncert je 1200 dinara, informacije o pretprodaji karata i gostima na koncertu objavićemo uskoro.

Spisak pesama:

1. Wings On a Burning Wind
2. In Silence
3. You Are But One
4. Closer
5. On To The Sun
6. Thin Air
7. Witching Hour
8. A Thousand Smiles

Najnovije vesti

Izdvajamo