-

NaslovnaVestiNajave koncerataObojeni Program u četvrtak u novosadskom Domu kulture

Obojeni Program u četvrtak u novosadskom Domu kulture

Kultni alternativni bend Obojeni Program nastupiće u četvrtak, 14. novembra, u svom matičnom gradu u Domu kulture. Iako je ovaj klub tek mesec dana star, on se već programski isprofilisao i otvorio svoja vrata svim generacijama ljubitelja rokenrola.

Činjenica je da je Obojeni Program u toku svog dugogodišnjeg boravka na jugoslovenskoj muzičkoj sceni na neki način uvek bio otvoreno protiv svake vrste postojećeg establišmenta, koji je, tada u svom najdražem represivnom obliku, duboko bio ukorenjen u ovoj zemlji. Od samog početka insistirao je na pronalaženju svog autentičnog, nezavisnog zvuka, ali i načina razmišljanja drugačijeg od onog, nažalost, široko prihvaćenog.

Pred vama je još jedno nezaboravno koncertno veče puno energije i beskompromisnog rokenrola. Uz nove pesme Obojenog Programa koje su već na prvo slušanje naišle na oduševljenje fanova, u Domu kulture začuće se i dobro poznati hitovi kao što su “Danas će se desiti nešto lepo”, ” Vrlo jednostavno”, “Kako ja to ne primećujem”, “Kočnice”, “Dejvi”, “Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo”, “Obećaj mi molim te” i drugi.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.000 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online.

Najnovije vesti

Izdvajamo