-

NaslovnaVestiNajave koncerataObojeni Program predstavlja novi album uživo na Balkanrock Sessionsu

Obojeni Program predstavlja novi album uživo na Balkanrock Sessionsu

Obojeni Program Balkanrock Sessions
foto: Angelina Kačunković

Kultni novosadski alt rock bend Obojeni Program nastupiće na trećem u nizu online koncerata “Balkanrock Sessions“. Snimak nastupa će biti objavljen na Youtube kanalu muzičkog portala Balkanrock, u ponedeljak, 2. avgusta.

U okviru novog Balkanrock Sessiona možete uživati u sjajnom nastupu Obojenog Programa u okviru koga će uživo predstaviti svoj aktuelni album “2021=41“. Takođe, kroz intervju novinarke Milene Gojković s frontmenom Branislavom Babićem Kebrom i basistom Ilijom Vlaisavljevićem Bebecom, možete saznati mnoge zanimljivosti iz karijere ovog sastava, ali i nastanku novog albuma kojim obeležavaju 41 godinu postojanja.

Muzički portal Balkanrock već 15 godina neguje pravovremenost informacija, kritičko mišljenje i aktivno se zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. Kao takav medij, Balkanrock kroz “Balkanrock Sessions” želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.

Podsećamo, serijal online koncerata “Balkanrock Sessions” startovao je 5. jula nastupom velikog crossover sastava Eyesburn, a nastavljen koncertom instrumentalnog surf benda Moussaka. U narednom periodu Balkanrock će objavljivati sessione svakog drugog ponedeljka. Naredni nastup zakazan je za 16. avgust.

Najnovije vesti

Izdvajamo