-

Objavljeni izvođači druge Kontakt muzičke konferencije

Drugo izdanje Kontakt muzičke konferencije biće održano u Beogradu od 21. do 24. marta, a biće ispraćena adekvatnim muzičkim programom.

Prve večeri  oko 21h očekuje nas Lazar Novkov & Frame Orchestra na Spratu u Cetinjskoj, dok će u Domu omladine  Anton i  Hevi Hipi Bejbi prirediti svoj veliki beogradski koncert. Regularna cena za Antonov koncert iznosiće 1000, a na ulazu 1200 dinara. Karte se mogu nabaviti u Šikarici i na blagajnama Eventima Serbia.

22. marta očekuje nas koncert benda Ex Revolveri u 17h u Elektropioniru, a nešto kasnije u 20h počinje nastup Nikole Vranjkovića u SubBeernom Centru . Njegov aktuelni album ,,Veronautika” iz dana u dan nailazi na sve veće interesovanje publike, te su organizatori #Kontakt2018 muzičke konferencije odlučili da koncertni deo programa upotpune i njegovim  nastupom. Cene karata za Vranjkovića iznose 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1000 dinara.

Za petak zakazane su svirke bendova Dogs in Kavala, Turisti i Hill u 20h u Elektropioniru i Obojenog Programa u SubBeernom Centru s početkom u 21h. Cene karata za Obojeni iznose 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1000 dinara.

Poslednji dan obeležiće VIS Limunada, Ljubičice i Bohemija u 20h u Elektopioniru, Zoe Kelly (AUS), Palms Voice i Ivica u 20h na Spratu. Istog dana biće održan i koncert benda Kanda Kodža i Nebojša u SubBeernom Centru u 21h kojim će biti zatvorena ovogodišnja Kontakt konferencija. Cene karata za nastup iznose 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1000 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo