Objavljeni izvođači druge Kontakt muzičke konferencije

Drugo izdanje Kontakt muzičke konferencije biće održano u Beogradu od 21. do 24. marta, a biće ispraćena adekvatnim muzičkim programom.

Prve večeri  oko 21h očekuje nas Lazar Novkov & Frame Orchestra na Spratu u Cetinjskoj, dok će u Domu omladine  Anton i  Hevi Hipi Bejbi prirediti svoj veliki beogradski koncert. Regularna cena za Antonov koncert iznosiće 1000, a na ulazu 1200 dinara. Karte se mogu nabaviti u Šikarici i na blagajnama Eventima Serbia.

22. marta očekuje nas koncert benda Ex Revolveri u 17h u Elektropioniru, a nešto kasnije u 20h počinje nastup Nikole Vranjkovića u SubBeernom Centru . Njegov aktuelni album ,,Veronautika” iz dana u dan nailazi na sve veće interesovanje publike, te su organizatori #Kontakt2018 muzičke konferencije odlučili da koncertni deo programa upotpune i njegovim  nastupom. Cene karata za Vranjkovića iznose 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1000 dinara.

Za petak zakazane su svirke bendova Dogs in Kavala, Turisti i Hill u 20h u Elektropioniru i Obojenog Programa u SubBeernom Centru s početkom u 21h. Cene karata za Obojeni iznose 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1000 dinara.

Poslednji dan obeležiće VIS Limunada, Ljubičice i Bohemija u 20h u Elektopioniru, Zoe Kelly (AUS), Palms Voice i Ivica u 20h na Spratu. Istog dana biće održan i koncert benda Kanda Kodža i Nebojša u SubBeernom Centru u 21h kojim će biti zatvorena ovogodišnja Kontakt konferencija. Cene karata za nastup iznose 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde