-

Objavljene cene karata za koncert Tindersticksa u Beogradu

Kultni alternativni britanski bend Tindersticks će, kao što je nedavno najavljeno, održati koncert 8. maja 2020. godine u 20h u Kombank dvorani u Beogradu. Na koncertu će bend promovisati svoj novi album, No Treasure But Hope, čije je objavljivanje zakazano za 15. novembar.

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača Stjuartu Ej Stejplsu (Stuart A. Ataples), Dejvidu Bolteru (David Boulter) i Nilu Frejzeru (Neil Fraser) pridružili su se i osvežili bend u poznim dvehiljaditim godinama Den Mekina (Dan McKinna) i Erl (Earl) Harvin Džunior (Jr).

Bend redovno nastupa u koncertnim dvoranama Evrope, često sarađuje sa gostujućim muzičarima i pevačima, i snima sa umetnicima kakvi su Lhasa de Sela, Mary Margaret O’Hara, Isabella Rossellini ili Robert Pattinson. Njihova muzika se koristi u raznim umetničkim instalacijama, modnim revijama, brojnim filmovima i tv produkcijama.

Na svom muzičkom putovanju Tindersticks su se ustoličili kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti, kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Karte se od 13. septembra mogu kupiti na blagajni Kombank dvorane, odnosno preko prodajnih mesta i mreže Tickets, po cenama od  2200, 2600, 3000 i 3500 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo