fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Objavljena satnica Šabačkog letnjeg festivala

Objavljena satnica Šabačkog letnjeg festivala

MarčeloŠabački letnji festval održaće se od petka, 29. jula do nedelje 31. jula. Na festivalu će nastupiti neka od najpoznatijih imena regionalne scene, poput Atheist Rapa, Hladnog Piva i Van Gogha.

Festival će otvoriti bend Sprž u petak u 19h, nakon čega sledi svirka Elevena u 19 i 45. Nastup Zvonka Bogdana počeće u 20 i 30, a u 21 i 45 publiku će zabavljati Bajaga i Instruktori. Prvo veče festivala zatvoriće Who See, čiji nastup počinje u 23 i 30.

Subota započinje u isto vreme nastupom benda Slonz. Sat vremena kasnije na scenu dolazi VIP, a u 21h nastupaju novosadski pankeri Atheist Rap. U 22 i 15 posetioci festivala slušaće nastup S.A.R.S.-a, a u 23 i 45 sa svirkom počinje Van Gogh.

Poslednji dan festivala otvoriće bend Kofein u 19h, a nakon 45 minuta na scenu će stupiti Siempre Peligroso. U 20 i 30 počinje svirka benda Ničim Izazvan, nakon čega se očekuju malo žešći ritmovi hrvatskih pank-rok legendi Hladnog Piva, sa početkom u 21 i 45. Poslednje veče, a ujedno i festival će zatvoriti Marčelo i Napeti Quintet sa svirkom koja počinje pola sata pre ponoći.

Zbog velikog interesovanja, u prodaju je pušten ograničen broj VIP karata po ceni od 1500 dinara. Cena  trodnevne festivalske ulaznice iznosi 1000 dinara, dnevne karte su 400 dinara, dok je za trodnevno kampovanje uz festivalsku ulaznicu potrebno izdvojiti 1800 dinara. Karte posetioci mogu da nabave putem prodajne mreže Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.