fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Objavljena prva imena Naissus Street festivala

Objavljena prva imena Naissus Street festivala

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Toy Letters
Toy Letters

Bugarski sastavi Toy Letters i No Project Band nastupiće na trećem po redu, Naissus Street festivalu koji se održava 8. i 9. aprila u niškom klubu Black Stage.

No Project Band na sceni je od 2000. godine a čine ga četvorica momaka i jedna devojka. “Svi smo uzbuđeni što ćemo biti deo tog festivala i napravićemo zaista dobar šou! Sviraćemo i neke pesme sa našeg novog albuma. Samo jedan od nas petoro ume da svira, a vi pogodite ko. Molimo vas da ne hranite našeg basistu tokom nastupa, zbuni se jer ne može dve stvari da radi istovremeno.”, poručuje ova vesela petorka.

Toy Letters nedavno su objavili spot za novu pesmu “Scarabia” a do kraja marta u planu je objavljivanje i EPja. Oduševljeni gradom, atmosferom na prošlogodišnjem festivalu i gostoprimstvom domaćina, odlučili su da ponovo dođu: “Za posetioce iz inostranstva ovaj festival je dobra prilika da upoznaju Srbiju i lokalnu scenu, dok ljudi iz Srbije mogu da čuju jedan zaista dobar bugarski punk-ska bend (naravno, mislimo na No Project Band). Oni koji su nas slušali prošle godine, sada će moći da čuju i neke nove pesme. Čekamo vas u Nišu. Živeli!”

Internacionalni Naissus Street festival održava se već tri godine zaredom, a do sada je ugostio bendove iz Rusije, Bugarske i Srbije.

Više informacija o ostalim izvođačima i ceni ulaznica uskoro.