fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Objavljena nova imena za Festival srpskog podzemlja

Objavljena nova imena za Festival srpskog podzemlja

Kako je već najavljeno, predstojeći Festival srpskog podzemlja, peti po redu, biće održan 12. i 13. aprila na novosadskom Sajmu u sali 6. Program će se odvijati na dve festivalske bine, a FSP je podržan i od strane SKCNS, kao i EPK. Kao i prethodnih godina, i sada se izvođači koji će nastupati objavljuju u etapama, a organizatori su predstavili novih šest imena, pored već najavljenih Sarcasm, Tri Kapljice, Brigand, Riverroth, Otvoreni Prelom.

Radi se o sledećim sastavima: Casillas, noise rock punkeri iz Novog Sada; Plamen Večnosti, unikatni dark noise ambient projekat iz Zrenjanina; Northern Revival, stoner sludge metalci iz Novog Sada; Pogonbgd, punk rockeri iz Beograda; Reflection, melodični hardcore bend iz Gornjeg Milanovca; Po Kratkom Postupku, garažna punk rock ekipa iz Beške.

Ulaznice za predstojeći festival su u prodaji putem Gigstix kao i Ticketvision prodajne mreže po ceni od 500 dinara. Takođe, oldschool štampane fan-ulaznice su u prodaji u Mungos šopu (Novi Sad) kao i Felix šopu (Beograd) po ceni od 500 dinara.

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.