-

NaslovnaVestiNajave koncerataObjavljena nova imena za Festival srpskog podzemlja

Objavljena nova imena za Festival srpskog podzemlja

Kako je već najavljeno, predstojeći Festival srpskog podzemlja, peti po redu, biće održan 12. i 13. aprila na novosadskom Sajmu u sali 6. Program će se odvijati na dve festivalske bine, a FSP je podržan i od strane SKCNS, kao i EPK. Kao i prethodnih godina, i sada se izvođači koji će nastupati objavljuju u etapama, a organizatori su predstavili novih šest imena, pored već najavljenih Sarcasm, Tri Kapljice, Brigand, Riverroth, Otvoreni Prelom.

Radi se o sledećim sastavima: Casillas, noise rock punkeri iz Novog Sada; Plamen Večnosti, unikatni dark noise ambient projekat iz Zrenjanina; Northern Revival, stoner sludge metalci iz Novog Sada; Pogonbgd, punk rockeri iz Beograda; Reflection, melodični hardcore bend iz Gornjeg Milanovca; Po Kratkom Postupku, garažna punk rock ekipa iz Beške.

Ulaznice za predstojeći festival su u prodaji putem Gigstix kao i Ticketvision prodajne mreže po ceni od 500 dinara. Takođe, oldschool štampane fan-ulaznice su u prodaji u Mungos šopu (Novi Sad) kao i Felix šopu (Beograd) po ceni od 500 dinara.

Peti Festival srpskog podzemlja održaće se u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.