-

Objavljena imena trećeg Festivala srpskog podzemlja

Treće izdanje Festivala srpskog podzemlja će sad već tradicionalno biti održano u Domu Omladine Beograda, u subotu 25. februara. Program je i ove godine žanrovski raznolik, tako da će sigurno privući brojne ljubitelje metal, rock, punk, hardcore, sludge i doom zvuka.

Bendova koji će nastupati u dve koncertne sale ima čak 16, stoga će 10 sati neprekidnog programa zabavljati sve prisutne i omogućiti im da čuju i izvođače koje dosad možda nisu. U pitanju su symphonic heavy metalci iz Novog Sada, Armageddon; speed-thrash legende Bombarder (Sarajevo-Beograd); mladi thrash metal sastav iz Novog Sada, Deathonation; hardcore bend First Flame, kao i dirty rock ‘n’ rolleri Gunsale, takođe iz NS-a; death-thrash metal mašinerija Infest (Jagodina-Beograd); black metal ekipa iz Beograda, Kolac; još jedan mladi thrash metal sastav, ovaj put iz BG-a, Merciful Angel; groove-death metalci iz Vranja, Mud Factory; novo ime na srpskoj metal sceni, beogradski technical thrasheri Quasarborn; metal hardcore rockeri Remedy, punk sastav Replicunts, psychedelic stoner doomeri Tidal Yield, kao i heavy dark rockeri VOID INN, svi takođe iz Beograda; na bini će se naći i Sequence, modern metalcore bend iz Sente, kao i Trash Union, hardcore metalci iz Zrenjanina.

Kao i prethodna dva puta, osim muzičkog programa, biće održana i izložba underground umetnosti, strip izlog, velika ponuda velika distro ponuda svih nosača zvuka i fan rekvizita. Pored svega toga, biće i raznih iznenađenja i nagradnih igri za posetioce dešavanja organizovanih od strane MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Ulaznice će se naći u prodaji na svim mestima Eventima od 23. januara. Prvih 100 komada će koštati 400 dinara, redovna cena u pretprodaji će biti 500 dinara, a na dan festivala 600 dinara.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo