-

Objava prvih imena Bear Stone Festivala

Orange GoblinVeliko nam je zadovoljstvo objaviti odnosno ‘otključati’ prva imena koja će nastupiti na Bear Stone Festivalu 2023.

S nestrpljenjem iščekujemo još jedno izdanje Bear Stone Festivala koji se u svom ‘nultom’ obliku pokazao kao pun pogodak, te donio jedan novi koncept prepoznat od domaće i međunarodne publike kao i bendova. Simbioza rock glazbe u svim svojim (pod)oblicima i netaknute prirode nikada nije bila ljepša.

Vidimo se 7. i 8. srpnja 2023. uz magičnu rijeku Mrežnicu (Donje Primišlje, Slunj).

Prvi headliner su svojevsna UK institucija svjetskog glasa već 25+ godina, legendarni Stoner Rock / Blues Metal sastav Orange Goblin. U stopu ih prate domaći psihodelični rock mađioničari Seven That Spells kojima će ovo biti prvo živo ukazanje nakon gotovo 4 godine.  Austrijski Mother’s Cake su perjanica tamošnje scene ali i bend koji neumorno širi svoj alternativni Space Rock gospel po europskim pozornicama već niz godina. Iz Mađarske nam dolaze Woodstock Barbie, predvođeni karizmatičnom vokalisticom Alexandrom Pádár i arsenalom materijala koji garantira ludu zabavu.

S velikim nestrpljenjem očekujemo Bear Stone Festival 2023. nakon izdanja #YearZero Edition 2022. koje je izazvalo veliki interes i vrlo brzo etabliralo festival kao svježi novi koncept koji je prepoznala i domaća i međunarodna publika. Simbioza rock glazbe sa svim njenim (pod)žanrovima i netaknutom prirodom nikad nije bila ljepša. Festival se održava u Donjem Primišlju, Slunj (Hrvatska) na lokaciji koja oduzima dah, tik uz rijeku Mrežnicu koja je poznata kao jedna od najnetaknutijih rijeka u Hrvatskoj sa svojom prepoznatljivom smaragdnom bojom. Festival je smješten u kanjonu Mrežnice i potpuno je okružen šumom. I šuma i rijeka ono su što mjesto festivala čini dijelom prirode u njenom najosnovnijem i netaknutom obliku. Mjesto festivala udaljeno je 15 minuta vožnje od gradova Slunja i Ogulina sa svake strane, 45 minuta vožnje od svjetski poznatog nacionalnog parka Plitvička jezera, sat vremena vožnje od glavnog grada Zagreba i sat i pol od Jadranskog mora.

Standardne festivalske ulaznice (59 EUR) u prodaji putem Entrio sustava.

Najnovije vesti

Izdvajamo