-

Novosadski Oktoberfest: Hladno pivo, SARS, Orthodox Celts i mnogi drugi

Novosadski Oktober fest, ove godine biće održan 20. i 21. oktobra, u Master Centru Novosadskog sajma. Kako sami organizatori najavljuju, sjajni bendovi nastupaće u toku dva dana.

Hladno pivo najavljuje odličnu svirku, a pored njih ne sumnjamo da sjajan provod biće i na bendovima Ortodox Celts, Love Hunters, S.A.R.S, Amajliji i mnogim drugima.

Prošlogodišnji Oktoberfest u Novom Sadu posetilo je preko 15.000 ljudi,dok su ulaznice bile prodate nekoliko dana uoči događaja.

Novosadski Oktoberfest će dve nedelje uoči festivala imati svoj štand na Trgu slobode u centru Novog Sada gde će fanovi biti u prilici da kupe suvenire, ulaznice i još mnogo toga. Više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarske kobasice, perece i puno dobre zabave, obećano je od strane organizatora. Takođe, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare Oktoberfesta i druge promotivne aktivnosti.

Ulaznice su u prodaji putem sajta www.gigstix.com, a detaljni program i rezervacija mesta za sedenje, može se proveriti na sajtu samog festivala www.oktoberfest2017.rs

Najnovije vesti

Izdvajamo