-

Novosadski koncert Parnog valjka u aprilu

Parni Valjak Štark Arena Beograd

Parni Valjak će u samoj završnici izuzetno uspešne turneje „Runda 44“ održati koncert 3. aprila (20:30) u velikoj dvorani „Spensa“ u Novom Sadu.

„Upravo je naslov turneje ‘Runda 44’ proizašao je iz stiha iz pjesme ‘Kad nemaš kud’ s novog albuma – ‘Ne znam koja runda, al’ još uvijek stojim’. Runda 44 je izraz iz sportskog žargona za našu 44. godinu na sceni“, kažu u Valjku.

Nastao na temeljima čuvene zagrebačke Grupe 220, zvanično osnovan 11. novembra 1975. godine, predvođen Rahimovskim i gitaristom i autorom Huseinom Hasanefendićem Husom, Parni Valjak je tokom svoje izuzetne karijere objavio dvadesetak studijskih, nekoliko live albuma, mnoštvo kompilacija i nekoliko video izdanja, prošavši kroz brojne promene postave.

U kolektivnu svest na ovim prostorima urezali su se mnoštvom bezvremenih hitova kakvi su „Lutka za bal“, „Stranica dnevnika“, „Neda“, „Uhvati ritam“, „Jesen u meni“, „Ugasi me“, „Sve još miriše na nju“, „Zastave“, „Sunčanom stranom“…

Ulaznice koštaju 1.800 i 2.200 dinara i biće u prodaji od 24. januara preko blagajne Spens-a, i prodajjnih mreža Gigstix i Tickets.

Najnovije vesti

Izdvajamo