fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Novosadski Armageddon domaća podrška Sabatonu

Novosadski Armageddon domaća podrška Sabatonu

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

ArmageddonJedni od pionira domaće metal scene i symphonic metal zvuka, Armageddon, nastupiće kao domaćini švedskom hevi metal bendu Sabaton na njihovom nastupu u Beogradu 8. februara 2016. godine u klubu Mikser House.

“Ovo je za mene jedan od najsvetlijih trenutaka u dugoj istoriji Armageddona, prvenstveno što pratim rad Sabatona od prvog albuma, a ‘Art Of War’ znam skoro napamet. Svirati kao njihova predgrupa je ostvarenje jednog sna i za mene posebeno velika čast. Još ako se sve odigrava u tako sjajnom prostoru, pred vatrenom beogradskom publikom, zadovoljstvo je još veće!”, izjavio je povodm predstojećeg nastupa Đorđe Letić, alfa i omega benda Armageddon.

Zanimljivo je da u svojoj dugoj istoriji od 1987. kada su nastali, Armageddon nikada nije nastupio u srpskoj prestonici tako da će koncert 8. februara predstavljati pravu ekskluzivu za sve fanove heavy zvuka.

Ulaznice se trenutno mogu kupiti po ceni od 2.600 dinara, dok će na sam dan koncerta cena biti 3.000 dinara. Prodajna mesta su Felix, Mungos i Eventim.