-

NaslovnaVestiNajave koncerataNovogodišnji koncerti u Anti Shop Elektropioniru

Novogodišnji koncerti u Anti Shop Elektropioniru

Consecration Kanda Kodža i Nebojša KKN Provetravanje Devet Dev9t slike galerija fotografije BeogradNovogodišnji program u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15 trajaće četiri dana i to:

31. decembra u novu godinu uvešće nas Artan Lili koncertom i specijalnim prazničnim DJ setom. Ulaznice su u prodaji na blagajni kluba po ceni od 2.000 dinara.
1. i 2. januara 2022. Kanda kodža i Nebojša nastaviće sa tradicijom koju neguje već više od 15. godina, samo što će „tradicionalni prvojanuarski koncert“ da traje dva dana da bi ,,sve stalo u rokenrol“ i kako, usled ogranničenih kapaciteta, niko ne bi ostao uskraćen za ovu tradiciju. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara dostupne su na blagajni kluba.
a 3. januara 2022. posle dve godine KENDI se vraća u Anti Shop Elektropionir i organizuje ,,treprizu reprize“. Ulaznice su u pretprodaji u Zaokretu (Cetinjska 15), po ceni od 800 dinara, na vratima kluba, na veče koncerta, ukoliko ih bude ostalo koštaće 1.000 dinara.

U Anti Shop Elektropioniru se sprovode epidemiološke mere propisane za ugostiteljske objekte na teritoriji grada, što podrazumeva i kovid propusnice, odnosno potvrdu o vakcinaciji, preležanom koronavirusu ili negativni test ne stariji od 48 sati.

Najnovije vesti

Izdvajamo