-

Novogodišnji koncerti Massima Savića u Beogradu biće dve intimne večeri sa najvernijom publikom

Masiimo Savić Sava Centar Beograd

Legendarni pevač i unikatan umetnik, Massimo Savić, održaće dva novogodišnja koncerta u Beogradu, 9. i 10. decembra. Ova dva koncerta u intimnoj atmosferi kluba Bitefartcafe, biće novogodišnji poklon najvernijim ljubiteljima Massimove muzike, kako je broj ulaznica striktno ograničen.

Postoje mađioničari, a postoje i oni muzički mađioničari koji omađijaju vaše srce. Massimo je odavno omađijao beogradsku publiku, a uvek posebni susreti sa ovom publikom dešavaju se upravo u njegovom omiljenom klubu, BitefArtCafe. Ovog decembra, pred Novu godinu, Massimo će vam ogrejati dušu i uneti praznično raspoloženje svojim hitovima poput: Iz jednog pogleda, Dodirni me slučajno, Krug u žitu, kao i sjajnim novijim pesama.

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima.

Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i feedback publike. Njegove pesme redovno ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više.

Ulaznice se mogu pronaći na sajtu tickets.rs, na njihovim prodajnim mestima, kao i u klubu Bitefartcafe.

Najnovije vesti

Izdvajamo