-

Novogodišnja žurka u Dorćol Platzu uz Ničim izazvan, Stereo Bananu i Šarkse

Ničim izazvan Subbeerni centar Beograd
Ničim izazvan

Dorćol Platz odbrojava sitno do velike novogodišnje žurke 31. januara pod nazivom „Rekapitulatzija“ na kojoj će glavne zvezde biti pop sastav Ničim izazvan, a pored njih  i Sharks, Snakes & Planes. Za zagrevanje 30. decembra će biti zadužene dobro poznate rime i d’n’b ritmovi niškog sastava Stereo Banana.

„Čini mi se kao da u protekle dve godine živimo u nekom jako loše režiranom filmu za koji jedva čekamo da se završi – a on traje li traje. Iako se tehnički ne dešava ništa epohalno u ponoć 31. decembra, već samo počinje nova kalendarska godina, ipak u tim momentima postoji tih par magičnih trenutaka dok čestitamo jedni drugima, kada se javi nada da će baš ova godina biti najbolja ikada“, rekao je povodom svirke Boris Bakalov iz benda Ničim izazvan

Karta za novogodišnju noć se može naći u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara, dok će od 27. decembra cena biti 2.000 dinara. Kupljena ulaznica važi i za Dorćol Platz i za Kosku. Ulaznica za dan zagrevanja (30.12.) iznosi u pretprodaji 800 dinara, dok je cena karte na dan koncerta 1.000 dinara.

Satnica dogadjaja:

30. decembar, Dorćol Platz
21.00 – Stereo Banana

31. decembar, Dorćol Platz
21.00 – Sharks, Snakes & Planes
23.00 – Ničim izazvan

31. decembar, Koska bar
21.00 – DJ Oysha
00.30 – Miloš i Goran Starčević B2B

Najnovije vesti

Izdvajamo