-

Novogodišnja alternativa 2018; Poznata satnica

Novogodišnja alternativa 2018 je i ove godine jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu. U nedelju u Dorćol Platz-u i nastupaju bend Repetitor i Straight Mickey and the boyz, a posetioci će uživati i uz DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera.

Grupa Repetitor imala je sjajnu godinu u kojoj su odsvirali mnogo važnih koncerata.

-Mada je i ove godine Repetitor bio sve vreme na putu, na nomadskoj turneji po Evropi i Balkanu, godinu nam je ipak obeležio Beograd– kaže Boris Vlastelica i dodaje – Svirali smo prvo u zatvoru, zatim smo imali tri rasprodata koncerta po klubovima a sada prvi put sviramo i na dočeku Nove godine u Dorćol platz-u, i to sa našim starim drugovima Straight Mickey and the Boyz.

Uz ova dva odlična benda, kroz novogodišnju noć u Dorćol Platz-u vodiće vas Nemanja Kojić Kojot i Nebojša Intruder koji vam spremaju odlične DJ setove, u skladu sa atmosferom i ritmom.

Nastupi će se održati ovim redom:

22h – Kojot DJ set
23.30 – Straight Mickey and the Boys
00:30 – Kojot DJ set
01.30 – Repetitor
02.30 – Nebojša Intruder DJ set

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa (u okviru Win Win maloprodajnih objekata), kao i online na www.eventim.rs i www.ddtickets.rs, po ceni od 1500 dinara.

U nedelju, 31.decembra, ulaznice će moći da se kupe samo u Doćol Platz-u i to po ceni 2000 dinara!