-

NaslovnaVestiNajave koncerataNovi termin OK Festa; Ponovo se družimo na Tjentištu

Novi termin OK Festa; Ponovo se družimo na Tjentištu


OK avantura se nastavlja. Novonastala situacija nije prekinula tradiciju održavanja Nektar OK Festa, te će se on po sedmi put održati na Tjentištu, u terminu od 14.-16.8.

Na Tjentištu nas očekuje puno dobre zabave, uz najbolju muziku i vrhunsku svirku najboljih bendova. U odnosu na ranije najavljani program na festivalskim binama, došlo je do otkazivanja nastupa inostranih izvođača, koji su usljed novonastale situacije otkazali svoje svjetske turneje i nisu u mogućnosti da ove godine nastupe na Tjentištu.

U svakom slučaju odlične zabave na Tjentištu neće nedostajti. U večernjem programu na Jägermeister main stage-u očekuju nas vrhunske svirke uz: Van Gogh – Bajaga i instruktori – Goran Bare & Majke – Urban & 4 – Zoster – Hladno pivo – Ritam nereda – Buč Kesidi – TBF –– Kanda, Kodža i Nebojša – M.O.R.T. – Repetirot . Ranije najavljeni program u OK kampu na Sensation OK stage-u ostao je nepromjenjen i tu nas očekuju: Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet – Mile Kekin

OK Kamp:
Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu.
U ponudi su ograničene količine Paketa III /60 KM/ koji podrazumjeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizovani prevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paketa OK kamp /35 KM/ u okviru kojeg je obezbjeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica.

Najnovije vesti

Izdvajamo