-

Naslovna Vesti Najave koncerata Novi termin drugog dana Supernatural festivala

Novi termin drugog dana Supernatural festivala

Drugi dan Supernatural festivala prethodno odložen zbog loših vremenskih uslova održaće se u nedelju, 21. maja, u Supernatural parku na Adi Huji.

Nastupiće Lollobrigida, Irie FM, Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković kao i Dečiji hor Čarolija i Leontina i DF Hor u dečijem programu.

Supernatural festival je dnevni festival koji slavi Dan Zemlje i promoviše zdrave i održive ekološke životne stilove. Sam festival prati i proces revitalizacije Ade Huje, bivše deponije koja je pretvorena u park proglašen za jedan od 25 najboljih projekata u Evropi.

Pored samog muzičkog programa u okviru parka biće postavljena „Zelene Pijace“ koja će predstaviti autentičnu gurmansku hranu Srbije, a “Zelene zajednice” upoznaće posetioce sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu kroz “Danube Village”. Biće održane i ekološke radionice za decu kao i “Wellness” radionice kapuere, joge i masaže.

Sve karte prethodno kupljene za 23. april biće važeće i 21. maja ili se mogu refundirati na onom prodajnom mestu Eventima na kojem su kupljene. Cena karte za drugi dan je 600RSD i može se kupiti na svim blagajnama Eventima. Na dan festivala cena karte iznosiće 800 RSD, a za decu i roditelje je do 14h ulaz besplatan.