fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Novi hedlajneri R:EVOL:UTION festivala

Novi hedlajneri R:EVOL:UTION festivala

Uz nastup live sastava Kosheen, na glavnoj bini R:EVOL:UTION festivala koji će biti održan od 8. do 10. avgusta, u Temišvaru, nastupiće britanske trip hop zvezde Unkle, južnokorejski elektronski trio Idiotape, gypsy punk senzacija Maika i bend Kal, kao i srpska supergrupa, Minilinija.

Grupi Kosheen, koja će nastupiti 8. avgusta na glavnoj bini R:EVOL:UTION festivala, pridružiće se  čuveni trip hop bend Unkle koji je na programu 9. avgusta. Unkle radi na projektima sa brojnim zvezdama svetske muzičke scene kao što su DJ Shadow, Thom YorkeMike DJason NewstedNick Cave i mnogi drugi.

Idiotape, iz Seula, inspirisani klasičnom rock muzikom šezdesetih i sedamdesetih, predstavlja neobičan spoj sint ritmova i interesantnog elektro nastupa koji ih je doveo na sam vrh indi muzičke scene.

Gypsy punk Sastavi, Maika i Kal pridružiće se na glavnoj bini festivala. Bend Maika koji je nekoliko puta nastupio na R:EVOL:UTION festivalu vraća se na glavnu binu, dok će bend Kal publici festivala doneti spoj tradicionalne balkanske romske muzike sa tango ritmovima, turske pa čak i jamajčanske muzike.

Ulaznice za R:EVOL:UTION festival u prodaji su na blagajnama Gigs Tix-a kao i putem sajta www.gigstix.com po ceni od 1950 dinara za sva tri dana, dok cena jednodnevne ulaznice iznosi 1450 dinara. Early bird ulaznice dostupne su po ceni od 1950 dinara za 3 dana.