-

NaslovnaVestiNajave koncerataNovi datum za Russian Circles u Hrvatskoj

Novi datum za Russian Circles u Hrvatskoj

Europska turneja “Blood Year” post-metal tria iz Chichaga – Russian Circles pomaknuta je na proljeće 2022. Novi datum riječkog koncerta je ponedjeljak, 9.05.2022. u Pogonu kulture.

Russian Circles dolaze u sklopu evropske turneje na kojoj promoviraju hvaljeni aktualan album “Blood Year”. Osim europskih metropola, premijerni koncert u Rijeci je ujedno i regionalna ekskluziva!

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 135,00 kn moguće je kupiti u Dallas Music Shop Rijeka i Dirty Old Shop Zagreb, kao i on-line putem sustava Entrio.

Sve dosad kupljene ulaznice vrijede i za novi datum održavanja, 09.05.2022.
Ukoliko novi termin nekome ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko email adrese reklamacije@entrio.hr najkasnije do 20.06.2021.

Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu! Naravno, povrat je moguć ostvariti i za sve hard copy ulaznice (kupljene u Dallas music shop Rijeka i/li Dirty Old shop Zagreb) sve do 20.06.2021.

Podsjetimo, Russian Circles su prvotno najavljeni kao headlineri osmog izdanja Impulse Festivala koji se treba održati u 2020. No, iz dobro nam znanih razloga cijela turneja se odgodila za proljeće
2022.

Najnovije vesti

Izdvajamo