-

Novi datum nastupa Damira Avdića u Rijeci

Prošlogodišnji odgođeni koncert Damira Avdića dobio je novi datum, petak, 18.3. Mjesto koncerta ostaje isto, The Beertija na Trsatu.

Podsjetimo, Avdić dolazi u Rijeku s presjekom dosadašnje karijere, ali i s potpuno novim materijalom koji će se naći na novom albumu.

Damir Avdić alias Diplomatz je sve u jednoj osobi – pjevač, pjesnik, gitarista, band, kantautor odnosno anti-kantautor, glumac, pisac, mislilac. Sve radi iz srca. Trijezne glave. Uvijek u srž problema. Mnogima stane na žulj do kraja razobličavajući banalnost surove svakodnevnice.

Zadnjih 40 ulaznica je u prodaji po cijeni od 40,00 kn, a ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena se diže na 60,00 kn. Prodajna mjesta su Dallas music shop Rijeka i sustav Entrio. Kupljene ulaznice za prvi datum vrijede i za novi.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Najnovije vesti

Izdvajamo