-

NaslovnaVestiNajave koncerataNova potvrđena imena predstojećeg Festivala srpskog podzemlja

Nova potvrđena imena predstojećeg Festivala srpskog podzemlja

 

Predstavljamo vam nova potvrđena imena predstojećeg Festivala srpskog podzemlja. Bendovi koji će deliti binu su Dead Joker, Dishumanity, Alitor, Fast As We Go Far, The Valley i The Valley.

Dead Joker, legende domaće metal scene i bend koji sa identičnom snagom i energijom kreira i nastupa i dan danas šireći svoj ubitačni death metal duh.

Dishumanity, udarna pesnica domaće punk scene. Sirovi, surovi i agresivni pristup punk zvuku ovaj bend svrstava u prave bisere kako domaće tako i regionalne scene.

Alitor, nakon kraće pauze po mnogima najbolji domaći thrash metal bend se vraća na scenu. Izuzetno nam je drago što će to da bude baš na FSPu.

Fast As We Go Far, će još jednom na domaćem terenu protresti sve prisutne svojim energičnim punk rock zvukom i pokazati zašto su jedan od najaktivnijih bendova novosadske punk scene.

The Valley, stižu pravo iz Subotice i sa sobom donose čistokrvni hardcore u svjoj najboljoj tradiciji. Na FSPu bend će promovisati svoj novi album Never Give Up.

Dok7, sviraju melodični punk rok sa dosta hardcore uticaja. Na FSP stižu iz svog rodnog Niša da sa svim posetiocima provere, da li je punk mrtav ili ne?