fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Nova evropska turneja Repetitora kreće u subotu iz Novog Sada

Nova evropska turneja Repetitora kreće u subotu iz Novog Sada

Beogradski punk-rock-stoner trio Repetitor se nakon odlične prošle godine, tokom koje je odsvirao oko 50 koncerata u preko 15 zemalja, sprema za novu evropsku turneju koja će započeti u subotu, 25. marta, koncertom u novosadskom klubu The Quarter.

Prošlo je skoro godinu i po dana od njihovog poslednjeg susreta sa novosadskom publikom pa bend jedva čeka ovaj koncert. “Od kad postojimo publika u Novom Sadu je uz nas i obožavamo da sviramo tu a sad još imamo i novi album da predstavimo. Obratite pažnju na mladi trio koji nastupa pre nas, Klotljudi su nov bend, još uvek bez izdanja, koji smo nedavno gledali uživo i zvali ih da sviraju sa nama. Pomoći će nam da oljuštimo boju sa plafona sledeće subote u Quarteru”, kaže Boris Vlastelica iz Repetitora pred koncert u Novom Sadu.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 500 dinara su već rasprodate! Od danas je njihova cena u pretprodaji 700 dinara i mogu se kupiti na prodajnim mestima Gigstixa, a iste možete i rezervisati putem mejla office@rocksvirke.com slanjem imena i prezimena, broja telefona. U tom slučaju karta po pretprodajnoj ceni vas čeka na ulazu u The Quarter. Na sam dan koncerta cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

Predstojeća turneja za sada obuhvata 23 koncerta u 9 zemalja: pored Novog Sada i Beograda, na spisku su Amsterdam, Roterdam, Hamburg, Minhen, Beč, Berlin, Budimpešta, Segedin, Bremen, Oberhauzen, Maribor, Krakov, Škofja Loka, Leiden, Zabok, Orfű, Orahovica, Šafhauzen, Kragujevac, Hum na Sutli i Zagreb.