fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd

Nouvelle Vague, Koop i Nipplepeople stižu u Beograd

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Nouvelle VagueNedavno renovirani O.U.R. Bar na adresi Beogradska 71 biće jedna od najuzbudljivijih koncertnih lokacija ovog leta, sudeći prema izvođačima čiji dolazak je najavljen.

U Beograd ovog leta stižu čuveni bendovi Nouvelle Vague i Koop, a već u subotu 2. aprila, na otvaranju koncertne sezone u O.U.R.-u nastupiće misteriozni dvojac Nipplepeople iz susedne Hrvatske.

Osveženi muzički program renoviranog O.U.R. Bara sa radom počinje u petak, 1. aprila, kada će gostima biti predstavljen novi letnji koncept u okviru kog će petkom nastupati poznati domaći DJ-evi u pratnji instrumentalista na perkusijama i saksofonu. Prvog dana aprila posetioci O.U.R.-a moći će da uživaju u setu DJ Zorbe, koga će na perkusijama pratiti čuveni N.I.K.O., kao i Sale Sax na saksofonu. Veče će kompletirati rezidenti Uroš Milovanović, Goran Starčević i Miloš Starčević.

Subota veče u O.U.R.-u biće rezervisana za nastupe bendova, a prvi u nizu u Beograd stiže već ove subote, 2. aprila. U pitanju je čuveni maskirani dvojac Nipplepeople iz Zagreba, poznat po hitovima poput “Sutra”, “Broj” i “Tebi”.

Napoznatiji cover bend na svetu, čuveni Nouvelle Vague stiže u O.U.R. ovog leta, a Beograđani će ponovo imati priliku da čuju obrade legendarnih new wawe numera izvedene u prepoznatljivom Nouvelle Vague maniru. Magični jazz sastav iz Švedske – Koop, takođe će biti gost naše prestonice ovog leta u O.U.R.-u, a pored koncertnog programa ovaj klub u Beogradskoj ulici nastaviće sa serijalom open air događaja pod nazivom “O.U.R. Block Party”, a u okviru novog koncepta “O.U.R. leto na Tašu”.