-

NaslovnaVestiNajave koncerataNorthern Revival na turneji; prva stanica Novi Sad

Northern Revival na turneji; prva stanica Novi Sad

Novi Sad će u subotu, 11. februara, imati priliku da u Omladinskom Centru CK13 predstavi svoj izdanak na polju metal muzike, sastav Northern Revival. Kao gosti nastupiće bendovi Cheap Moonshine i Cardinal Point.

Nakon prvog nastupa u Senti krajem januara Northern Revival svraća u rodni grad te u cilju dalje promocije nastavlja turneju prema spisku koji je prikazan.

  • 3. mart – Club Flex (Arad/RO)
  • 4. mart – Zodiac Pub (Lugoj/RO)
  • 25.mart – Grand Cafe Varkert (Szeged/HU)
  • 19. maj – ShowBarlang (Budapest/HU)
  • 1. jul – Alparfeszt (Tiszaalpar/HU)

Početkom prošle godine je ovaj stoner rock-sludge, metal bend nakon objave spota za prvi singl “Heavy Deliver Man” sa albuma koji je bio u pripremi krenuo na turneju po Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj, Rumuniji i BIH koja, kako navode, još uvek traje. Album je potom objavljen u oktobru pod nazivom “Life Survival Tips“. Poslednji produkt u okviru njihovog prvenca, koji se našao u top 30 regionalnih albuma od strane Balkarocka, jeste spot za pesmu “Over The Edge Life Consumer“.

U subotu će na scenu Omladinskog Centra stati i novosadski stoner-rock trio Cheap Moonshine, kao i vranjanski Cardinal Point koji dolazi direktno sa sopstvene turneje iz Beograda.

Cena karte još uvek nije poznata, a početak je najavljen za 21 čas.

Save