-

Northern Revival, Good Ol’ Bastards i Ego ove subote u Ei Letnjem klubu

Good Ol Bastards
Good Ol Bastards

Nakon kraće pauze Ei Letnji Klub nastavlja sa koncertima.  Ovog puta publiku očekuje stoner paket bendova čiji zajednički nastup je prošle godine zbog nevremena otkazan, Northern Revival i Good Ol’ Bastards, dok će veče otvoriti niški alternativni bend Ego.

Northern Revival je godinama unazad jedan od najaktivnijih domaćih reprezenata na stoner sceni. Nastupali su širom regiona, međutim, Niš nisu često posećivali. Prošle godine su izdali album „Modification“ za respektabilni hrvatski lejbl Geenger records, koji je pokupio sjajne reakcije kako publike tako i kritike.

Pored gostiju iz Novog Sada nastupiće i knjaževački bend Good Ol’ Bastards. Ovi stoner veterani su brojnim koncertima u Nišu zaslužili su status lokalnog benda. Ostaje upamćeno kako su oduvali uz She Loves Pablo i Goru, a ako ste nekim čudom propustili njihove pređašnje nastupe, u subotu imate priliku da tu grešku ispravite.

Ego je u svojoj prvoj postavi krenuo sa radom još 2009. godine i već tada je pokupio simpatije lokalne publike. Nakon nekoliko singlova i učešća na festivalima po Srbiji, bend je 2014. godine napravio pauzu. U narednom periodu su se rodile mnoge pesme, na kojima je intenzivno rađeno u periodu od 2016. godine pa sve do sad. Njihov debi album se, nakon singlova koji su ga najavili, i dalje nestrpljivo očekuje, a kako te pesme zvuče uživo bićete u prilici da čujete na ovom koncertu.

Ulaz na događaj je donacija od minimum 300 dinara. Donacijama direktno podržavate muzičare kao i organizaciju budućih koncerata u Ei Letnjem Klubu.

Ei Letnji Klub su pomogli: Codemancy studio, Ing software, WDA izgradnja, The Six, Buzz Box studio, VividScapes studio, Hotel 018in.

Najnovije vesti

Izdvajamo