-

Naslovna Vesti Najave koncerata Norman Beaker Trio nastupa u Zagrebu, Novom Sadu i Beogradu

Norman Beaker Trio nastupa u Zagrebu, Novom Sadu i Beogradu

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.


U srijedu, 6. februara, zagrebački KSET ugostit će britansku blues legendu, velikog Normana Beakera. Dan kasnije, 7. februara, koncert će održati u novosadskom Firchie Think Tank Studiju, a 8. februara u beogradskoj Atom Akademiji.

Norman Beaker na čelu je britanske blues scene već nekoliko desetljeća. Tijekom tih godina surađivao je s mnogim poznatim glazbenicima, među kojima su Alexis Korner, Graham Bond, Jack Bruce, Tony Ashton, Paul Jones, Eric Burdon, Van Morisson, Chris Farlowe, Larry Garner, Sonja Kristina (s posljednjih troje aktivno u zadnje vrijeme) i mnogi drugi.

Godine 2017. Norman Beaker uveden je u Blues Hall of Fame, s čime se izuzetno malo britanskih glazbenika može pohvaliti.

U rujnu iste godine Norman Beaker band izdao je album “We See Us Later” te su konstantno na turneji. Glazba benda zdrava je kombinacija svih podžanrova bluesa, povezanih energičnim i humorističnim tonom.

Karte za zagrebački koncert mogu se kupiti po cijeni od 45 kuna u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta će koštati 60 kuna.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu mogu se nabaviti putem Eventim Serbia, GIGS TIX i DD Tickets u pretprodaji za 500 RSD, a na dan koncerta za 800 RSD. Rezervacija ulaznica moguća putem maila: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).

Za beogradski koncert Normana Beakera treba izdvojiti 600 RSD za promo ulaznice (ograničen kontigent), 900 RSD u pretprodaji i 1200 RSD na dan koncerta. Prodajna mjesta: Eventim Serbia, GIGS TIX, DD Tickets, LOW – Alternative Bar i FELIX Shop, TC Sremska. Rezervacija ulaznica moguća putem maila: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).