-

NaslovnaVestiNajave koncerataNorman Beaker Trio i Koala Voice u Novom Sadu

Norman Beaker Trio i Koala Voice u Novom Sadu

Koala Voice INmusic festival Zagreb
Koala Voice

U petak, 26. novembra u novosadskom omladinskom klubu CK13 zajednički nastup održaće Norman Beaker Trio, odnosno slovenački indie/pop sastav Koala Voice.

Norman Beaker je predvodnik britanske bluz scene više od četiri decenije, veoma cenjen gitarista, pevač, tekstopisac i producent. Norman je negovao prepoznatljivi zvuk tokom čitave svoje karijere, svirajući solo ili sarađujući sa najvećim muzičarima bluz, rok, džez, soul i pop muzike, sa obe strane Atlantika, uključujući imena kao što su Čak Beri (Chuck Berry), Džek Brus (Jack Bruce), Badi Gaj (Buddy Guy), Van Morison (Van Morrison), Lovel Fulson (Lowell Fulson) i B.B. King, koji je jednom prilikom izjavio: “Norman je kao beli Freddie King”.

U januaru 2017. godine, Norman Beaker je kao osmi britanski muičar zvanično priznat i uvršten u Blues Hall of Fame, a pre njega tu čast stekli su Alexis Korner, Jack Bruce, Peter Green, John Mayall, Jeff Beck, Keith Richards, Mick Jagger i Eric Clapton. Norman Beaker trio čine: Norman Beaker, vokal i gitare; John Price – bas, vokali, Leo Anđelković – bubnjevi.

Koala Voice su bend iz malog grada Kisovca (Slovenija) koji sa svojom mešavinom indie-punk, pop i disco zvuka već više od pet godina osvaja publiku od Liverpula, Moskve, preko Zagreba, pa sve do Skoplja, Varšave i Talina. Nastupi na festivalu Inmusic, kao predgrupa bendu Pixies u Ljubljani, i na nekim od festivala (EXIT, Pohoda) svakako potvrđuju da se njihov nastup mora videti uživo. Koala Voice su: Manca Trampuš (gitara, vokal), Miha Prašnikar (bubnjevi), Tilen Prašnikar (bas gitara) i Domen Don Holc (gitara).

Cena ulaznica za ovaj dvostruki koncert u pretprodaji iznosi 600 dinara, dok će na dan koncerta za kartu biti potrebno izdvojiti 800 dinara.

*Covid propusnice su obavezne. Kapacitet kluba CK13 biće smanjen za 50% i obavezno je nošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru. Takođe, ukoliko u danima nakon koncerta primetite simptome infekcije virusom COVID-19, molimo vas da nas obavestite kako bismo kao organizatori događaja preduzeli adekvatne korake u narednom periodu.

Najnovije vesti

Izdvajamo