fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Nocturne magazin u Božidarcu proslavlja 13 godina postojanja

Nocturne magazin u Božidarcu proslavlja 13 godina postojanja

WolframPovodom 13 godina postojanja, Nocturne magazin u subotu, 2. aprila u beogradskom Božidarcu, organizuje svirku gde će nastupiti bendovi Pop Star, Grate, Brigand i Wolfram.

Pop Star je žestoka grandž petorka iz Beograda, a nedavno su nastupali kao predgrupa velikom koncertu Hladnog Piva u Hali sportova. Grate je bend nastao 2007. godine u Novom Sadu, a svoj prvi album “Prodaj nas“ izdao je već 2009. godine, dok 2013. izlazi sledeći album, pod nazivom “Volim da hodam“ kojim su se proslavili na domaćoj alternativnoj sceni i koji im je odneo visoka mesta na domaćim top listama. Na ovoj svirci promoviaće svoj aktuelni album “NNNN” objavljen prošle godine.

Brigand je beogradsko-pančevački alternativni rok bend osnovan 2011. od strane Velibora Nikolića, nakon raspada grupe Jewy Sabatay. Trenutnu postavu, pored Velibora, čine i gitarista Stevan Radojičić, basista Ilija Kojović i bubnjar Andrej Mladenović. Bend je krajem 2013. godine objavio svoj prvi album “Zaplešimo Grešnici“, a trenutno radi na drugom studijskom albumu. Wolfram, predstavnici acid-metal žanra, kako sami članovi karakterišu njihov zvuk, nastavlja da promoviše svoj veoma hvaljeni, prošlogodišnji album Music Of The Heathen.