-

NaslovnaVestiNajave koncerataNipplepeople 10. jula u Barutani na Kalemegdanu

Nipplepeople 10. jula u Barutani na Kalemegdanu

Nipplepeople Dom omladine Beograd

Elektro pop duo Nipplepeople će dugoočekivani beogradski koncert održati ipak 10. jula (21:00) u „Barutani“ na Kalemegdanu. Koncert koji zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 do sada nije mogao da se održi u dvorani „Amerikana“ Doma omladine, na kraju se premešta u „Bartuanu“.

Ulaznice kupljene za koncert Nipplepeople u DOB-u ostaju važeće i za novi datum 10. jul u „Barutani“ i nije ih potrebno menjati. Uz to, za „Barutanu“ je pušten dodatan kontigent ulaznica po postojećoj ceni od 1.200 dinara preko mreže www.tickets.rs. Za one koji žele povrat ulaznica kreće od 1. jula ( Ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na Blagajni Štark Arene. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica).

Odložen je i koncert koji su Nipplepeople trebali da održe 4. juna u Domu kulture u Novom Sadu. Koncert Nipplepeople odložen je do ponovnog početka sada zatvorenog Doma kulture. Molimo publiku za strpljenje, pošto se nadamo da ćemo uskoro moći da saopštimo tačan datum novosadskog koncerta koji će biti održan na jesen, kao i način povrata ulaznica za one koji to žele. Sve kupljene ulaznice za Nipplepeople ostaju važeće i nije ih potrebno menjati.

Koncert Nipplepeople koji je trebalo da bude održan 21. marta u Kragujevcu zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 je – otkazan. Povrat ulaznica je na mestima kupovine – Domu omladine Kragujevca i u Music Store-u, odnosno od 1. jula preko mreže www.tickets.rs po postupku kao i za beogradski koncert.

Najnovije vesti

Izdvajamo