-

NaslovnaVestiNajave koncerataNile Rodgers otvara Sea Dance Festival

Nile Rodgers otvara Sea Dance Festival

Jedan od najvećih producenata svih vremena, Nile Rodgers nastupiće uz pratnju svoje grupe Chic na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg jubilarnog, petog izdanja Sea Dance festivala, u četvrtak 30. avgusta.

Legendarni kompozitor i muzičar zaslužan je za brojne bezvremenske hitove i albume za svetske zvezde, a disko era ne bi bila ista bez kapitalnih plesnih himni njegove grupe Chic. Ovaj muzički vizionarstoji iza superpopularne numere “Get Lucky”, možda i najvećeg letnjeg hita ove decenije, a još uvek se prepričava i otvaranje Exita 2013. kada su se na krcatoj glavnoj bini pored “Get Lucky”, horski pevali hitovi “Let’s Dance”, “Le Freak”, “We Are Family”, “Notorious”, “Lost in Music”, “Like a Virgin”, “Upside Down” i brojni drugi.

Pravo sa vrhova svetskih top lista i nakon nedavnog hedlajnerskog nastupa na glavoj bini festivala Tomorrowland, u četvrtak 30. avgusta, na Sea Dance stiže i belgijska superzvezda Lost Frequencies! Listi izvođača ovogodišnjeg festivala pridružiće se i Burak Yeter, višestruko platinasti producentski i DJ dvojac Filatovu i Karas, jedan od najpoznatijih DJ-eva u regionu Marko Nastić, kao i vodeća postava prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity, koji dovode svoj showcase u kojem će učestvovati VIP, Coby, Arafat, Surreal, Fox, Kukus Klan, Arafat, Mili i Sara Jo.

Ulaznice su dostupne putem službene stranice festivala seadancefestival.me , a preko službene turističke agencije EXIT festivala EXIT Trip , u ponudi su i paketi koji obuhvaćaju ulaznice za festival i smještaj.