-

Nile Rodgers otvara Sea Dance Festival

Jedan od najvećih producenata svih vremena, Nile Rodgers nastupiće uz pratnju svoje grupe Chic na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg jubilarnog, petog izdanja Sea Dance festivala, u četvrtak 30. avgusta.

Legendarni kompozitor i muzičar zaslužan je za brojne bezvremenske hitove i albume za svetske zvezde, a disko era ne bi bila ista bez kapitalnih plesnih himni njegove grupe Chic. Ovaj muzički vizionarstoji iza superpopularne numere „Get Lucky“, možda i najvećeg letnjeg hita ove decenije, a još uvek se prepričava i otvaranje Exita 2013. kada su se na krcatoj glavnoj bini pored „Get Lucky“, horski pevali hitovi „Let’s Dance“, „Le Freak“, „We Are Family“, „Notorious“, „Lost in Music“, „Like a Virgin“, „Upside Down“ i brojni drugi.

Pravo sa vrhova svetskih top lista i nakon nedavnog hedlajnerskog nastupa na glavoj bini festivala Tomorrowland, u četvrtak 30. avgusta, na Sea Dance stiže i belgijska superzvezda Lost Frequencies! Listi izvođača ovogodišnjeg festivala pridružiće se i Burak Yeter, višestruko platinasti producentski i DJ dvojac Filatovu i Karas, jedan od najpoznatijih DJ-eva u regionu Marko Nastić, kao i vodeća postava prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity, koji dovode svoj showcase u kojem će učestvovati VIP, Coby, Arafat, Surreal, Fox, Kukus Klan, Arafat, Mili i Sara Jo.

Ulaznice su dostupne putem službene stranice festivala seadancefestival.me , a preko službene turističke agencije EXIT festivala EXIT Trip , u ponudi su i paketi koji obuhvaćaju ulaznice za festival i smještaj.

Najnovije vesti

Izdvajamo