-

NaslovnaVestiNajave koncerataNikola Vranjković narednog meseca na Zappa Barci u Beogradu

Nikola Vranjković narednog meseca na Zappa Barci u Beogradu

Nikola Vranjković Arsenal Fest Knežev Arsenal Kragujevac Long Play galerija slike fotografijeNaš čuveni kantautor Nikola Vranjković nastupiće sa svojim bendom 8.avgusta na Zappa Barci u Beogradu. Nakon rasprodatog koncerta u zemunskom Festu u junu, novi nastup pred beogradskom publikom očekuje nas u prigodnom ambijentu na reci.

Karte su u pretprodaji u Felix Shop-u (TC Sremska) i Zappa Bar-u ( Kralja Petra 41) po ceni od 1000 dinara, a ako ih ostane na samom ulazu koštaće 1200 dinara. Ulaz na barku počinje od 20h, a sam koncert tačno u 21h. Organizatori poručuju da će satnica biti strogo poštovana.

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Dve decenije je bio ključna figura grupe Block Out sa kojom je izdao 4 studijska i 2 živa albuma. Nakon raspada matičnog benda nastavlja sa uspešnom solo karijerom, a 2017.izdaje dupli album ,,Veronautika” koji je pokupio mnogobrojne pozitivne ocene i kod publike i kod kritičara. Živi album ,,Biološki Minimum˝ , snimljen na rasprodatom koncertu u Kombank dvorani, jedan je od najprodavanijih albuma 2020.godine. Od 2018.je laureat nagrade ,,Strune od Svetla” za poseban doprinos afirmacije pesničke reči u rok i bluz muzici.

Najnovije vesti

Izdvajamo