-

NaslovnaVestiNajave koncerataNikola Vranjković najavio tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu

Nikola Vranjković najavio tradicionalni prednovogodišnji koncert u Beogradu

 

Nikola Vranjković Arsenal Fest Knežev Arsenal Kragujevac Long Play galerija slike fotografijeDve godine nakon poslednjeg nastupa u Kombank dvorani, Nikola Vranjković i njegov bend će u istom prostoru održati tradicionalni prednovogodišnji koncert. Ovoga puta koncert će biti održan u utorak 28.decembra, sa početkom u 20 časova.

„Iz poznatih razloga prošle godine nismo mogli da odsviramo naš veliki decembarski koncert. Radujemo se novom susretu sa beogradskom publikom, prethodni koncert u Kombank dvorani bio je nezaboravan“, rekao je Vranjković uoči nastupa.

Pomenuti koncert održan pre dve godine, ostao je zabeležen na trostrukom albumu „Biološki minimum“ (Multimedia music) koji je Nikola Vranjković objavio krajem 2020. godine. U odnosu na taj nastup, postava benda doživela je jednu promenu, bas gitaru sada svira Miroslav Užarević Uža, nekadašnji član benda Goribor.

Ostatak benda je nepromenjen: osim Nikole, na bini Kombank dvorane 28. decembra pojaviće se bubnjar Vladan Božilović, Andrej Mladenović na perkusijama i gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Najnovije vesti

Izdvajamo