-

Nikola Čuturilo juna u Beogradu i Novom Sadu

Nikola Čuturilo

Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u Domu omladine, u sali Amerikana, 03. juna sa početkom u 21h, a 10. juna u Domu kulture u Novom Sadu.

Ovom prilikom Nikola Čuturilo će sa svojim bendom promovisati visoko hvaljeno aktuelno izdanje, album pod nazivom „Priče iz Depoa“, koji u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.

Jedinstvenost ovog muzičara srpske rok scene, odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji i odličnoj atmosferi.

„Pripreme za koncert su već u toku, ništa ne želim da prepustim slučaju jer želim da omogućim totalno uživanje i radovanje, kako sebi tako i svim drugarima na bini.“, kaže Nikola i dodaje: „To je najvažniji preduslov da damo ono najbolje od sebe i budemo na visini zadatka.“

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama i sa prethodnih izdanja. Nikoli i bendu na pozornici će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju posednjeg albuma, a biće i nekoliko iznenađenja.

Koncert počinje sa mladom grupom Vreme čuda, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma.

Nikola takođe ističe: „Moja je želja kao i uvek da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude sa nama 03.06. u Amerikani dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije.“

Ulaznice su u prodaji putem Tickets.rs po ceni od 1200 dinara.

Nikola Čuturilo, beogradski je gitarista, pevač, tekstopisac i kompozitor koji već četiri decenije okupira srca i umove sofisticirane publike roka širom Balkana.

Njegov sedmi studijski album “Priče iz Depoa”, dolazi nakon velikog uspeha singlova “Sanjam te” i “Lice ulice” u 2021. godini, pokazujući njegovu snažnu, kreativnu i umetničku energiju. Album predstavlja kolekciju pesama: intimnu i iskrenu ličnu projekciju, sa konceptom dobro snimljenog živog benda na zadatku, sirovo, bez nepotrebne kozmetike.

Najnovije vesti

Izdvajamo